гр. Банско, ул. Стефан Караджа 72
гр. Банско, ул. Стефан Караджа 72
+359898399198
reservations@anastasia-bansko.com
АПАРТАМЕНТИ, СТАИ

Апартаменти "Света Анастасия" предлага 2 просторни студия и 5 едностайни апартаменти, разположени в най-бързо развиващия се зимен курорт в България-Банско.

Насладете се на вкуса на древна история, местни традиции, изтънчена кухня  и се възползвайте от възможностите които Банско предлага пред туристи като курорт. Освен карането на ски, сноуборд, кънки през зимата, не пропускаите летните занимания, които Банско ви предлага - катерене, планинско колездене, езда, каране на бъги, плаване по бързеи, планеризъм и голф. Местоположение, история и курортна зона правят Банско невероятно място, което непременно трябва да се посети.

Разположен на 5мин. от центъра на града и на 10 мин. от лифта апартаменти “Света Анастасия” представя  чудесна възможност за тези които искат да карат ски или сноуборд през зимата или пък да бъдат близо до нощния живот на центъра в града. Проектиран в типичен Бански архитектурен стил, комплексът успешно съчетава високопланиския стил на хижа с най-нови модерни технологии. Състои се от 2 студия и 5 апартамента с една спалня, хол и кухня, сградата е създаден да обхване нуждите на различни видове посетители.

Вашият престой в Апартаменти,” Света Анастасия” ще бъде още по приятен когато видите нашия Спа център, който включва Джакузи, Парна баня,Сауна, Фитнес и Релакс стая. Скиорна, Барбекю в градината и Гаражи.