гр. Банско, ул. Христо Ботев 1
гр. Банско, ул. Христо Ботев 1
+359888551110
МЕХАНИ И РЕСТОРАНТИ

Ако сте в Банско, не пропускайте да посетите уникалната механа "Воденицата" - най-доброто място за  отдих и наслада, бизнес среща и обяд.

Разположена в цетъра на град Банско, механа "Воденицата" се превръща в притегателна сила за всички желаещи да вкусят традиционните за града и района гозби. Богатият асортимент от ястия и напитки, уютната атмосфера, ненадминато по качество обслужване и автентичната българска народна музика са гарант за перфектно забавление на всички клиенти. Интериор от камък, дърво и архитектурен стил датиращ от преди век, я прави още по-стилна и традиционна. Всеки гост ще се наслади на истинският български вкус, ако опита приготвените с много професионализъм и старание ястия и отпие от избраната селекция вина и напитки. При нас ще намерите повече от 50 вида ястия:

- национални български ястия

- специалитети

- десерти

Към механата има лятна градина - барбекю. Оркестър на живо с изпълнение на световно известните "Бански старчета".

 Благодарение на уникалността и сещевременно на традицията, вплетени във атмосферата, архитектурата и гозбите, механа "Воденицата" грабна наградата за"Ресторант на годината". Това е поредното признание, което това приказно място получава за своя труд и гостоприемност.

Механата разполага с капацитет от 100 места.